Παρακαλώ περιμένετε...

Προϊόντα

Η Meden Healthcare προσφέρει τα μέγιστα στην κάλυψη των απαιτήσεων της σύγχρονης ιατρικής και νοσηλευτικής πρακτικής, έτσι ώστε να επωφελείται κάθε άνθρωπος από την σειρά των προϊόντων μας, εντός και εκτός νοσοκομειακών ιδρυμάτων και κλινικών.

Στο νοσοκομείο, γιατροί και νοσηλευτές χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας τόσο εντός χειρουργικών επεμβάσεων όσο και για συντηρητική ή μετεγχειρητική αποθεραπεία, για ορθωτική στήριξη και την τοποθέτηση πλήρως και μερικώς εμφυτευόμενων συστημάτων υποστήριξης θεραπείας μορφών καρκίνου.

Στο σπίτι, καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες για εύκολη εξέταση, διάγνωση και θεραπεία παθολογικών και  χημειοθεραπευόμενων ασθενών καθώς εκείνων που βρίσκονται σε πλήρη ή μερική κατάκλιση. Η υποστήριξη των ασθενών που πάσχουν από ορθωτικές και ορθοπεδικές παθήσεις είναι επίσης μέλημά μας.

Εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής βρίσκουν πεδίο εφαρμογής σε ασθένειες που χρειάζονται ενίσχυση των καθημερινών διατροφικών συνηθειών των ασθενών. Πλήθος εμφυτεύσιμων υλικών και αναλώσιμων που αφορούν όλες τις ειδικότητες της χειρουργικής συμπεριλαμβάνονται στην φαρέτρα της Meden Healthcare.

Δεν αρκούμαστε στα παραπάνω! Επεκτεινόμαστε σε καινούργιες συνεργασίες για την θεραπεία των ασθενών με οστεοαρθρίτιδα. Επίσης ερευνούμε συνεχώς για καινοτόμο αναλώσιμο υγειονομικό υλικό που βρίσκει εφαρμογή στην επούλωση πληγών και θεραπεία ελκών για ασθενείς που μπορεί να χρήζουν παράλληλα και φροντίδας κάτ’ οίκον.

Μελλοντικές συνεργασίες

Στην προσπάθεια να βελτιώνουμε ολοένα περισσότερο την εξυπηρέτηση όσων μας χρειάζονται και να προσφέρουμε αναβαθμισμένη ποιότητα θεραπείας, αναζητούμε συνεχώς καινοτόμες ιδέες, ασφαλή αναλώσιμα προϊόντα, και εμφυτεύσιμα υλικά, που αφορούν τους τομείς της ιατρικής και νοσηλευτικής εξειδίκευσης και ειδικότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κάλυψη των προϊόντων από τα ασφαλιστικά ταμεία και τις ασφαλιστικές εταιρίες, επικοινωνήστε με τον επιστημονικό μας σύμβουλο.

Επικοινωνία

Είμαστε δίπλα σας...

για κάθε ανάγκη σας, κάθε ώρα και στιγμή. Ρωτήστε μας για τα προϊόντα μας ή για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας.

Επικοινωνήσετε μαζί μας

Οι προτάσεις σας οδηγίες μας

Η τεχνολογία συναντά την ιατρική πρακτική

Προσφέρουμε τα μέγιστα στην κάλυψη των απαιτήσεων της σύγχρονης ιατρικής και νοσηλευτικής πρακτικής.

Διαβάστε για τα προϊόντα μας.

Ηλεκτρονικό κατάστημα Meden.gr Εξειδικευμένα ιατρικά προϊόντα

Ηλεκτρονικό κατάστημα

Έχουμε δημιουργήσει έναν πλήρη online κατάλογο προϊόντων, με βασικό στόχο τη διατήρηση άριστης σχέσης ποιότητας-τιμής.

Αγοράστε online

fb tw yt ld

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης